Bližina Vrbnika, kmetijsko zemljišče za prodajo na lepi in mirni lokaciji!

Prodaja kmetijsko zemljišče ob lokalni cesti v osrednjem delu otoka Krka pri Vrbniku, približno 5000 m od morja. Zemljišče je sestavljeno iz več parcel s skupno površino 15920m2. Primeren je za sajenje sredozemskih posevkov - oljk, fig, trte in podobno. Zemljišče se nahaja na mirni lokaciji, sončno je in zemljišče gleda na morje. Glede na zelo lepo lego obstaja velika možnost, da bo to območje v prihodnosti postalo gradbeno območje. Lastniki imajo soglasje mestnega sveta za gradnjo proge za karting. V primeru zanimanja za nakup le dela zemljišča je možno v dogovoru z lastniki narediti parcelacijo, da ne bi ogrozili preostalega dela.
Cena 95.500€ 55.000€ (417.133 kn)
ID koda2885
Lokacija:
Vrbnik
Transakcija:
Za prodajo
Tip nepremičnine:
Kmetijsko zemljišče
Cena:
95.500€
55.000€ (417.133 kn)
Površina:
12.644 m2
Komunalni stroški
  • Asfaltirana cesta
Dovoljenja
  • Lastniški list
Zaprite na
  • Oddaljenost od morja: 5000
Ostalo
  • Vrsta zemljišča: Gospodarstveno

Vrbnik nepremičnine

Visoko na steni ki vranja v morje, na severozahodni obali otoka Krka, leži Vrbnik. Najbolj znan je po svojim ozkim uličicami in cenjenem zlatožutem vinu Vrbnički žlahtini. Ker v svoje naročje priziva vse več ljubiteljev vina in strastvenih strank katere privlači otočna prodaja nepremičnin Vrbnik fascinira svoje obiskovalce ki iščejo počitek v mirni obalni oazi. Razen tega da je temelj pismenosti Hrvatov, je prav tako, eno od najstarejših krajev na otoku. Z impresivno 50- metrsko steno svoje atraktivne nepremičnine Vrbnik z ponosom kaže proti odprtemu morju. Pridite v Vrbnik nepremičnine za prodajo Vas bodo navdušile z svojo lepoto in ugodnimi cenami. 
Copyright © 2020 Premium nekretnine, Vse pravice pridržane
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.